Aflevering

Al onze pakketten worden geleverd door DPD. Vandaag voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!


Tarieven en overkomstduur
Hieronder vindt u een overzicht van onze verzendkosten en overkomstduur per land:

 Land van aflevering:Levertijd:          Afleverkosten:
Nederland Volgende werkdag      € 6,95
België Economy3-4 werkdagen              € 7,95
België Express1-2 werkdagen             € 11,95
Europa, overige landen3-5 werkdagen            € 12,95
Wereld, overige landen10-14 werkdagen€ 24,95

Track & Trace bij iedere bestelling
Nadat uw pakket is overgedragen aan de DPD ontvangt u hiervan bericht per e-mail. De track & trace code die u per e-mail later ontvangt werkt nog niet direct. Vanaf het moment dat uw pakket is aangekomen in het DPD depot kunt u uw pakket verder volgen. 

Als op het moment van bezorgen niemand aanwezig is
Bent u niet aanwezig bij de eerste afleverpoging? Dan laat de bezorger een notitie achter met verdere instructies. Dit kan ondermeer zijn een afleverdatum waarop er wel iemand aanwezig is, een ander afleveradres, het pakket zelf afhalen op het DPD depot of het verstrekken van een eenmalige machtiging aan DPD om het pakket op een door jou aangegeven plek achter te laten. 

Tip: Verzend uw bestelling naar een adres waar overdag iemand aanwezig is om te tekenen voor ontvangst. Verzending naar een onbemand postbusadres is niet mogelijk. 

Levering aan DPD Parcelshop
Bent u overdag niet thuis om uw bestelling te ontvangen? Geen probleem, dan kunt u uw bestelling eenvoudig laten bezorgen bij een van de 1300 DPD Parcelshops bij u in de buurt. De locatie kunt u selecteren bij uw bestelling. U wordt per e-mail geïnformeerd als uw bestelling klaarligt. Neem een geldig legitimatiebewijs mee als u uw bestelling komt ophalen. 

Uw voordelen op een rij: 

  • U bepaalt zelf waar en wanneer u uw pakket ophaalt. 
  • Altijd een DPD ParcelShop bij u in de buurt. 
  • Ruime openingstijden. (sommige 7 dagen per week!) 

Wereldwijd CO2-neutraal pakketvervoer
Total Zero is het nieuwe initiatief van DPD om CO2-neutraal te werken. Het initiatief treedt vanaf juli 2012 in werking in de belangrijkste markten van DPD. Met Total Zero garandeert DPD dat elk pakket CO2-neutraal wordt vervoerd zonder dat klanten daar extra voor betalen. DPD neemt haar verantwoordelijkheid om de belasting op het milieu en de planeet tot het minimum te beperken. DPD belicht elk aspect van haar bedrijf in het streven om nadelige effecten van de bedrijfsvoering op het milieu te reduceren of te voorkomen. DPD ziet CO2-reductie niet alleen als grootste uitdaging, maar tevens als uitgelezen kans om zich positief te onderscheiden in de sector van pakketbezorging. Iedere dag worden onze pakketten opgehaald door de DPD.