Algemene voorwaarden

Betaling
Alle online betalingen gaan via Payment Service Provider Adyen, dit is een veilige online betalingsservice die uw gegevens beschermt. Voor onze online betalingen worden geen kosten in rekening gebracht. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf.

Veiligheid van gegevens
Sweet Colours beveiligt uw gegevens en geeft deze niet door aan andere instanties. Wij zijn in het bezit van een SSL certificaat waardoor uw gegevens te allen tijde beschermd worden. U herkent dit aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser. Wij zijn een voorstander van discreet en snel handelen en vragen daarom alleen uw nodige gegevens die dan ook alleen gebruikt worden om u te dienen.

Overeenkomst
Een overeenkomst komt tot stand wanneer de klant de algemene voorwaarden heeft geaccepteerd en de betaling van de bestelling ontvangen is. Sweet Colours behoudt altijd het recht een bestelling niet te accepteren. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, dan krijgt u hier per e-mail bericht van.

Annulering
Onze pakketten worden dagelijks verstuurd om 15:00 uur. Indien u uw bestelling wilt annuleren, dan kan dit uitsluitend voor 15:00 uur op de werkdag van verzending na aangaan van overeenkomst. De annulering kunt u heel eenvoudig per mail sturen naar info@sweetcolours.nl

Prijzen
De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in EUR en inclusief btw (tenzij anders vermeld). Sweet Colours houdt altijd het recht de gehanteerde prijzen te wijzigen.

Aflevering
Wij behandelen ons product met veel zorg en verpakken het dan ook zo goed mogelijk. Houdt u er echter rekening mee dat u wel dient te tekenen voor ontvangst van het pakket. Vult u dus alstublieft een adres in waar iemand in staat is om uw bestelling te ontvangen. Onze gratis proefpakket service wordt verzonden in een brievenbusdoos, daarvoor hoeft u niet te tekenen. Wij houden u op de hoogte per e-mail wanneer uw bestelling of ‘gratis proefpakket’ onderweg is.

Afleverdatum
U bent als klant zelf verantwoordelijk voor de juiste afleverdatum. De gewenste afleverdatum kunt u dan ook zelf bepalen bij uw bestelling. Aangezien het product lang houdbaar is, adviseren wij u met klem uw bestelling 1-2 weken voor uw evenement te plaatsen zodat de kans op teleurstelling minimaal wordt.

Kleuren
Wij bieden een gratis proefpakket service om u te overtuigen van ons product. De kleuren op het beeldscherm van uw computer kunnen afwijken van de echte kleur. Onze rozenblaadjes worden aangegeven met een ‘productnaam’ die eigendom zijn van Sweet Colours en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij adviseren u dan ook, indien u niet overtuigd bent van de kleur, gebruik te maken van deze ‘gratis proefpakket service’ om misverstanden te voorkomen.

Afmetingen
Sweet Colours levert natuurlijke producten. Hierdoor kunnen er kleine verschillen ontstaan op het gebied van kleur en afmeting. De afmetingen zoals die op deze website worden aangegeven zijn richtlijnen en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Producten
Geconserveerde rozen en rozenblaadjes kunnen kleur afgeven. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de producten. Sweet Colours kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het eventueel lekken of afgeven van kleuren.

Retourneren
Wij doen ons uiterste best om een goed product te leveren, maar mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met uw aangekochte product, dan kunt u uw aankoop retourneren binnen 14 dagen. U ontvangt, nadat uw geretourneerde producten ontvangen zijn, direct een restitutie. Dit geldt alleen voor de kosten van het product en niet voor de verzendkosten. U dient als klant zelf de kosten van retourneren te betalen.

Restitutie geschiedt echter alleen onder de volgende voorwaarden:

  • Het product moet nog in originele verpakking verpakt zijn.
  • Het product mag niet geopend zijn.
  • Het product mag niet beschadigd zijn.
  • U dient uw producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Sweet Colours restitueert het betaalde bedrag niet bij:

  • Een door de klant geselecteerde doos met gemengde kleuren.
  • Het verkeerd invullen van de gewenste afleverdatum.

Copyright
Onze webshop is uitsluitend gemaakt voor het aankopen van producten. Het is verboden beeldmateriaal of andere materialen te kopiëren en/of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van Sweet Colours.