​Gevriesdroogde hortensiablaadjes

100% natuurlijke hortensiablaadjes
De hortensia is bezig aan een opvallende comeback. Nadat de bloem de afgelopen eeuw in de vergetelheid raakte, wordt hij tegenwoordig weer steeds vaker in de tuin geplant. Sweet Colours biedt u de mogelijkheid om ook van deze kleurrijke bloemblaadjes veel langer te genieten. Hoe wij dat doen? Door middel van vriesdrogen!

Chique tafeldecoratie
Gevriesdroogde hortensiablaadjes zijn prima te gebruiken als tafeldecoratie en doen het erg goed als confetti bij trouwerijen. Sfeervol, elegant en erg chique bovendien. We hebben een ruime voorraad die het hele jaar beschikbaar is. Dat betekent dat u de hortensia voortaan ook buiten het reguliere seizoen om kunt gebruiken. Wit, groen, blauw, en lila; elke kleurencombinatie is denkbaar. Gebruik onze ‘Gratis proefpakket service’ wanneer u eerst eens wilt bekijken/voelen wat nu eigenlijk gevriesdroogde hortensiablaadjes zijn. Net als bij onze rozenblaadjes en geconserveerde rozen is dit product 100% biologisch afbreekbaar.

TIP: Luxueuze uitstraling? Gebruik onze elegante groene hortensiablaadjes in combinatie met onze gevriesdroogde ‘Vintage roze’ rozenblaadjes.