​Waarom kopen bij Sweet Colours?

Directe verkoop vanuit de webwinkel
We hebben onze webwinkel zo overzichtelijk mogelijk gemaakt om het winkelen voor u simpel en eenvoudig te houden. Bij ons hoeft u zich niet te registreren! Wanneer u een product heeft uitgekozen kunt u deze snel, eenvoudig en veilig afrekenen.

Vandaag voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden (ma-vr).

Bezorging met track & trace
Al onze pakketten worden 5 dagen per week (ma-vr) verzonden via DPD. Nadat uw pakket is overgedragen aan de DPD ontvangt u hiervan bericht per e-mail. De track & trace code die u per e-mail ontvangt werkt nog niet direct. Vanaf het moment dat uw pakket is aangekomen in het DPD depot kunt u uw pakket verder volgen.

Productie met eigen machine’s
Sweet Colours is gespecialiseerd in vriesdrogen, wij kunnen dan ook met trots zeggen dat wij een van de grootste producenten van Europa van rozenblaadjes zijn met een ruim assortiment aan kleuren. We hebben meerdere vriesdroog machine’s die 24 uur per dag ingeschakeld zijn met een capaciteit van 35.000 rozen per maand.

Onze klanten
Onze klanten zijn heel divers. Consumenten gebruiken onze bloemblaadjes voornamelijk voor huwelijksfeesten en begrafenissen. Commercieel wordt onder meer geleverd aan hotels, commercials, filmsets, decorateurs, bloemisten en spa’s. Het ruime aanbod van kleuren biedt u de keus de juiste kleur aan uw thema aan te passen. Door onze grote inkoop/productie kunnen wij direct uit voorraad leveren tegen een scherpe prijs. Voor onze verwerking gebruiken wij uitsluitend de beste kwaliteit rozen.

Veilig winkelen met SSL verbinding
Bij Sweet Colours kunt u 100% veilig winkelen! Wij zijn in het bezit van een SSL certificaat waardoor uw gegevens ten alle tijde beschermd worden. U herkent dit aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser.

Wat betekent SSL?
Hackers worden steeds slimmer; websites worden gekopieerd waardoor het lijkt dat je op de goede website zit maar in werkelijkheid zit je op een vervalste website waardoor je gevoelige informatie weggeeft. SSL staat voor Secure Sockets Layer en zorgt ervoor dat de datastroom tussen onze website en u als bezoeker niet leesbaar is voor anderen.

Veilig winkelen? Ook bij Sweet Colours!